Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Διεθνές Συνέδριο “ADVANCED METHODS FOR FLOOD ESTIMATION IN A VARIABLE AND CHANGING ENVIRONMENT”, Βόλος 24-26 Οκτωβρίου 2012


Το Tμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο Διεθνές Συνέδριο “ADVANCED METHODS FOR FLOOD ESTIMATION IN A VARIABLE AND CHANGING ENVIRONMENT” το οποίο διοργανώνεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του προγράμματος COST ES0901 “FloodFreq”. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 24-26 Οκτωβρίου 2012 στο Αμφιθέατρο του Tμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, στο Βόλο.
Στη θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνονται θέματα όπως: Στατιστικές μέθοδοι για την εκτίμηση συχνότητας πλημμυρών – Ανάλυση συχνότητας πλημμυρών – Περιφερειακή ανάλυση συχνότητας πλημμυρών – Η πρόβλεψη των πλημμυρών – Ανάλυση των ιστορικών πλημμυρών.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο στην ιστοσελίδα http://www.cost-floodfreq.eu/activities/conf-worksh/advanced-methods-for-flood-estimation-in-a-variable-and-changing-environment .
Γλώσσα του συνεδρίου θα είναι η Αγγλική. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν την περίληψη της εργασίας τους (έως 300 λέξεις) στα Αγγλικά μέχρι την 29η Σεπτεμβρίου 2012 στη διεύθυνση: http://www.cost-floodfreq.eu/call-for-abstracts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου