Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

«Βροχή» προβλημάτων από τη νεροποντή στη Θεσσαλονίκη


Εκατό κλήσεις για αντλήσεις υδάτων έχει δεχθεί από το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη, ενώ προχώρησε στον απεγκλωβισμό πολιτών οι οποίοι ακινητοποιήθηκαν με τα οχήματά τους σε πλημμυρισμένους δρόμους λόγω της έντονης βροχόπτωσης.
Η Πυροσβεστική κλήθηκε συγκεκριμένα να απεγκλωβίσει πέντε πολίτες στο κέντρο της πόλης, στη Μουδανίων και κοντά στο χωριό Αγία Παρασκευή, όπου υποχώρησε γεφυράκι με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στο σημείο μια γυναίκα οδηγός.
Από τα ξημερώματα, οι άνδρες της Πυροσβεστικής προχώρησαν επίσης σε πέντε κοπές δέντρων, που έπεσαν εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων στην οδό Κανάρη, στην Αδριανουπόλεως, στην Παναγία Φανερωμένη και στο δυτικό τμήμα της πόλης.
Στο κέντρο της πόλης η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία εξαιτίας της συσσώρευσης υδάτων, ενώ παρόμοια προβλήματα αναφέρονται και στην περιοχή του Βαρδαρίου, στην οδό Εθνικής Αμύνης και σε πολλές συμβολές οδών και κεντρικών διασταυρώσεων.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αρμόδιων υπηρεσιών για την επιδιόρθωση βλαβών που είχαν θέσει εκτός λειτουργίας σηματοδότες σε ορισμένα σημεία του κέντρου.
Τέλος, με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο Δερβένι (στο ρεύμα εξόδου προς Σέρρες) λόγω της σύγκρουσης τριών αυτοκινήτων.
naftemporiki.gr με πληροφορίες και από ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου