Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Έκθεση φωτογραφίας φέρνει τα εκπληκτικά Τζουμέρκα στην Αθήνα

Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και Χαράδρας Αράχθου σε συνεργασία με την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και την Ομοσπονδία Αδελφοτήτων Τζουμερκιωτών διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας στην Αθήνα με τίτλο “Άραχθος-Τζουμέρκα: οι δρόμοι του νερού και της πέτρας”.
Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν φωτογραφίες που απεικονίζουν τα θαυμάσια και μεγαλοπρεπή δημιουργήματα της φύσης και του ανθρώπου που βρίσκονται διάσπαρτα απ’  άκρη σ΄άκρη στην προστατευόμενη περιοχή του Εθνικού Πάρκου.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 14 Μαρτίου 2015 και ώρα 19.00-21.00, στην “Αίθουσα Εκδηλώσεων 2″ του Ζαππείου Μεγάρου.
Η εν λόγω έκθεση θα συνεχίσει να λειτουργεί και στις 15 έως 20 Μαρτίου 2015 από ώρα 10.00-13.00 και 18.00-21.00, στον ίδιο χώρο.
Στόχος της έκθεσης είναι οι επισκέπτες να αποκομίσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα όχι μόνο της ανεξάντλητης και καθηλωτικής φυσικής ομορφιάς της περιοχής, αλλά και της παράδοσης και της σύγχρονης ζωής στα Τζουμέρκα.
Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.


www.econews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου