Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Εκπαιδευτικά σεμινάρια στα λογισμικά-μοντέλα MIKE 21/3 ECOLab και MIKE HYDRO Basin

Η DHI Hellas διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια στα λογισμικά-μοντέλα MIKE 21/3 ECOLab και MIKE HYDRO Basin, που θα διεξαχθούν από 1 έως 2 Μαίου και από 22 έως 23 Μαίου, αντίστοιχα.

Σκοπός των εκπαιδεύσεων είναι να παράσχουν στους συμμετέχοντες σε βάθος γνώση των λειτουργιών και δυνατοτήτων του λογισμικού, μέσω παρουσιάσεων και πρακτικών εφαρμογών, καθώς και βήμα-προς-βήμα εξάσκησης σε υπολογιστές.

Συγκεκριμένα τα εκπαιδευτικά σεμινάρια θα καλύψουν τους τομείς της:

Ποιοτικής και οικολογικής 2D/3D προσομοίωσης με το μοντέλο MIKE 21/3 ECOLab. Η εκπαίδευση αυτή απευθύνεται σε επαγγελματίες στην περιβαλλοντική-οικολογική μηχανική και διαχείριση στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα που ασχολούνται με την ποιότητα και οικολογία υδάτων σε λίμνες ή παράκτιες περιοχές.

Διαχείρισης υδατικών πόρων με το διαχειριστικό μοντέλο MIKE HYDRO Basin. Η εκπαίδευση αυτή απευθύνεται σε επαγγελματίες στο σχεδιασμό και στη διαχείριση των υδατικών πόρων στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, που θέλουν να αναπτύξουν ισχυρά και αποδοτικά διαχειριστικά μοντέλα κατανομής υδατικών πόρων, καθώς και βελτιστοποίησης λειτουργίας ταμιευτήρων (www.software.gr@dhigroup.com ή ems@dhigroup.com.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου